کاشت ناخن

کاشت ناخن

رفته رفته بیشتر دنیا به سمت زیبایی و تجملات می رود و کاشت ناخن نیز میان خانم ها رواج زیادی پیدا کرده است. بیشتری کسانی که کاشت ناخن انجام می دهند به این دلیل است که ناخن هایشان رشد طببیعی نداشته یا از ظاهر زیبایی برخوردار نیستند. همانطور که می دانید تقریبا در تمام شهرهای ایران در ارایشگاه ها و کلینیک های زیبایی عمل کاشت ناخن را انجام می دهند. 

کاشت ناخن

خانم ها به دلایل متعددی کاشت ناخن را انجام می دهند که می تواند برای زیبا سازی ناخن باشد یا برای پوشاندن برخی از مشکلات ناخن ها. حتی ممکن است فردی ناخن هایش رنگ و روی زیبایی نداشته باشند و از این رو به فکر کاشت ناخن باشد. بسیاری از کسانی که ناحن های ضعیف و شکننده دارند یا عادت دارند که ناخن های خود را بجوند عمل کاشت ناخن برایشان مناسب است. ناخن های مصنوعی که روی ناخن های شما کاشته می شوند، در اندازه های گوناگون و دلخواه شما و در رنگ های طبیعی و متنوعی موجود هستند که هر فرد می تواند طبق سلیقه و نیاز خود یک مدل را انتخاب کند. برای کاشت ناخن باید موارد زیادی را رعایت کرد تا از عفونت های و مشکلات ناشی از رعایت نکردن اصول درست کاشت ناخن جلوگیری کرد.

انواع روش کاشت ناخن

برای کاشت ناخن مصنوعی می توان سه روش کلی انجام داد که هر کدام از مزایایی برخوردار هستند. در روش قالبی ناخن های از جنس پلاستیک روی ناخن های اصلی شما قرار می گیرند که در فروشگاه های لوازم آرایش و داروخانه ها نیز می توان انها را خریداری کرد. در روش پودر نیز که بیشترین روش کاشت ناخن است، عمل کاشت ناخن روی ناخن طبیعی فرد انجام می شود. در روش کاشت ناخن ژله ای نیز ناخن های از ژل های UV ساخته می شوند . این روش کاشت ناخن ژله ای امروزه یکی از پرطرفدارترین روش های کاشت به شمار می رود. در ادامه هر روش را به طور مفصل تر توضیح می دهیم. 

کاشت ناخن میکس کاشت ناخنی است که از دو روش کاشت ناخن پودری و ژله ای ترکیبی است. در این روش نیز بعد از زدن مواد ضد قارچ به ناخن طبیعی روش کاشت پودری انجام می شود. اما بعد از مرحله سوهان کشی ناخن ها لایه از ژل را روی ناخن قرار می دهند و برای خشک کردن آن دست فرد را داخل دستگاه UV می برند. اما به طور کلی به دلیل اینکه این روش ترکیبی از دو نوع کاشت ناخن است کمی گران تر از روش های دیگر است. 

این روش از کاشت ناخن را می توان گفت بی کیفیت ترین روش کاشت ناخن به حساب می آید. در کاشت ناخن قالبی مواد کاشت را روی ناخن مصنوعی قرار داده و سپس مواد ضد قارچ را نیز روی ناخن های طبیعی فرد قرار می دهند. پس از آن ناخن های مصنوعی را روی ناخن های طبیعی قرار داده و آن را برای مدت کمی فشار می دهند تا به خوبی به ناخن بچسبند. در این روش کاشت نیازی به سوهان کشی ناخن ها نیست. 

کاشت ناخن قالبی برای چه کسانی مناسب نیست؟
برای کسانی که ناخن های پراکنده و یک شکل ندارند مناسب نیست که از روش کاشت ناخن قالبی استفاده کنند. در روش کاشت ناخن قالبی به دلیل قالبی بودن نیاز است که تمام ناخن های دو دست به یک شکل باشند تا کاشت ناخن به شکل مرتبی صورت گیرد. ناخن های قالبی به دلیل اینکه ضخیم هستند ناخن های فرد را از حالت طبیعی آن خارج می سازند. این روش نسبت به روش های دیگر کاشت ناخن از مواد بیشتر روی ناخن استفاده می شود و همچنین ماندگاری کمتری نیز دارند. نکته ای در مورد کاشت ناخن قالبی باید بگوییم در این روش احتمال هوا گرفتن بیشتر از روش های دیگر است. در آخر باید بگوییم بهتر است کاشت ناخن قالبی روی ناخن های استاندارد انجام شود. 

کاشت ناخن پودری در میان روش های دیگر زیبایی و مقاومت بیشتری دارد در حدی که رتبه اول را در میان انواع روش های کاشت ناخن را دارد. در روش کاشت ناخن پودری ابتدا باید ناخن مصنوعی را که همان تیپ است به ناخن طبیعی بچسبانند و سپس به اندازه ای که دلخواه فرد است، کوتاه کنند. در مرحله بعد باید مواد ضد قارچ و در اخر مواد کاشت به ناخن های مصنوعی که روی ناخن های طبیعی قرار دارند اضافه کنند و ناخن ها را به این مواد اغشته کنند. بعد از اتمام این کار باید ناخن ها به دقت و با ظرافت فراوان سوهان کاری شوند. برای کسانی که وقت و حوصله ندارند توصیه می کنیم این روش را انجام ندهد؛ چراکه روشی بسیار زمان بر است. 

در روش کاشت ناخن ژله ای باید مواد ژله ای را از قبل خریداری کرده و انها را اماده کرد. در مرحله بعد از کاشت ناخن ژله ای باید مواد ضد قارچ را روی ناخن های طبیعی قرار داده و پس از آن مواد ژل را نیز قرار دهند. می توان برای تسریع خشک  شدن مواد ژل دست را داخل دستگاه UV قرار داد. روش کاشت ناخن ژله ای و کاشت ناخن پودری تا حدودی شبیه هم است با این تفاوت که موادی که با آن کاشت ناخن را انجام می دهند متفاوت است. 

معایب و محاسن کاشت ناخن ژله ای
در روش کاشت ناخن ژله ای ناخن طبیعی فرد هیچ آسیبی نمی بیند؛ زیرا بعد از مدتی که ناخن های طبیعی رشد کردند فرد می تواند با ترمیم کردن دوباره ظاهر ناخن هایش را حفظ کند. رشد ناخن ها نیز به این معنی است که سالم هستند و رشدشان متوقف نشده است. کاشت ناخن ژله ای برای کسانی که عادت به جوییدن ناخن هایشان را دارند نیز توصیه می شود؛ چرا که ناخن های مصنوعی با مواد ژله ای بد مزه هستند و کنده نمی شوند در نتیجه این عادت جوییدن ناخن از سر افراد می افتد. چسبی که برای کاشت ناخن به کار می برند حسیست زا نیست اما ممکن است در برخی موارد بعضی افراد به مواد کاشت ناخن حساسیت داشته باشند. نشانه های این حساسیت ها به این صورت است که پوست دستان فرد دچار اگزما شده و فرد باید هرچه سریع تر ناخن های مصنوعی خود را بردارد. 

مزایای کاشت ناخن

برای مزایای کاشت ناخن می توان به زیبایی ظاهری ناخن ها و تمیزی ناخن‎ها اشاره کرد. برای کسانی که از بیماری های ناخن خود رنج می برند نیز کاشت ناخن بهترین گزینه است یا کسانی که ناخن های نامرتب با رنگی نامناسب دارند نیز می توانند با کاشت ناخن از این موضوع خلاص شود. 

قیمت کاشت ناخن
برای این که قیمت کاشت ناخن مشخص شود اول باید روش مورد نظر را تعیین کرد. اینکه شما می خواهید چه مدلی و نوعی از کاشت را انجام دهید در قیمت نهایی اثر زیادی دارد. دقت داشته باشید که مرکزی که به آن برای کاشت ناخن مراجعه می کنید هم قیمت خاصی را در نظر دارد و از این رو نمی توان یک قیمت ثابت را برای کاشت ناخن بیان کرد.

طبق تحقیقات انجام شده مشخص شده است که در روش کاشت ناخن ژله ای معمولا ناخن ها در مکان های خشک دچار ترک خوردگی می شوند. در روش کاشت ناخن پودری نیز اگر از حد معمول از مواد کاشت کمتر استفاده شود، ناخن ها دچار ترک خوردگی می شوند؛ همچنین در هنگام سوهان کشی ناخن ها اگر بیش از حد سوهان کشی صورت گیرد، ممکن است باعث ترک ناخن ها شود. به جز اینها ممکن است به مرور زمان موادی که از انها برای کاشت ناخن استفاده شده است، نازک شده و ترک خورد. ممکن است این نازک شدگی ناشی از مرغوب نبودن پودر مورد استفاده یا آغشته نبودن کامل قلموی کار به محلول لیکویید که باعث می شود پودر به خوبی خیس نشده و در نتیجه کاملا جذب نشود. 

کاشت پودری یک نوع روشی از کاشت ناخن است که در ۸۰ درصد موارد انجام می شود؛ همچنین می توان گفت روش کاشت ژله ای که ۱۵درصد و روش های دیگر کاشت ناخن تنها ۵ درصد مخاطب دارند. روش کاشت پودری یک نوع روش کاشت مادر است و بیشتر با کاشت های دیگر ترکیب می شود و نسبت به سایر روش های کاشت ناخن دوام بیشتری دارد. دوام هر نوع از روش های کاشت ناخن بستگی به نحوه و نوع اجرای آن دارد، مثلا روش کاشت ناخن ژله ای روش کاشت بسیار زیبایی است که در مناطق شرجی دوام بیشتری دارد ولی اگر همین مواد کاشت ناخن ژله ای مطلوب و مناسب باشد با هر آب و هوایی باز هم تا یک ماه دوام دارد؛ پس در نتیجه برای کسانی که در مناطق شرجی هستند روش مناسبی است.

پس از آن سطح صدف ناخن توسط بافر کشیده و صاف می شود. می توان با رنده کف پا گوشت های مرده را جدا کرد تا کف پا یکدست شود. در مرحله بعد یک ظرف مخصوص را پر از آب کرده و در آن کمی مواد مخصوص می ریزند. پس از اینکه ۵ دقیقه پاهای شما در آن محلول قرار گیرند آنها را خشک کرده و با اسکراپ مخصوص ماساژ می دهند. در مرحله آخر نیز می توان طرح مورد نظر شما را برای ناخن ها اجرا کرد.

بعد از کاشت ناخن باید توجه داشته که نباید با اجسام آلوده تماس داشته باشید؛ همچنین باید بعد از کاشت تا چند روز مراقب ناخن هایتان باشید تا به آنها ضربه وارد نشود. در انجام کارهای روزانه برای مثال زمان استفاده از مواد شوینده و آب تا حد ممکن از دستکش استفاده کنید. به هیچ عنوان بدون دستکش با مواد شیمیایی و حلال کار نکرده و با انها تماس پیدا نکنید؛ همچنین سعی کنید در اب استخر و حوضچه های عمومی کمتر حضور پیدا کنید؛ چرا که حضور در این مکان ها باعث می شود احتمال بروز بیماری های قارچی در ناحیه ناخن های کاشته شده افزایش یابد. مهم نیست که از چه روشی کاشت ناخن را انجام داده اید تا دچار حساسیت به مواد کاشت ناخن نشوید. در این مورد تنها تفاوتی که وجود دارد این است که ممکن است اندازه حساسیت به مواد در افراد متفاوت باشد. اگر دچار حساسیت به مواد کاشت ناخن هستید باید روش و موادی را انتخاب کنید که کمترین حساسیت را ایجاد می کنند. 

در این قسمت به بررسی معایب کاشت ناخن می پردازیم. 

افزایش جذب مواد شیمیایی با نازک شدن لایه سطحی روی ناخن
برای اینکه کار کاشت ناخن را روی ناخن طبیعی انجام دهند و ناخن مصنوعی را روی آن بکارند، باید ناخن طبیعی را با سوهان های برقی خاصی که وجود دارد کاملا صاف و ریز کنند. با این کار ناخن کاملا نازک شده و از ان تنها یه لایه سطحی و ضعیف و آسیب پذیر باقی می ماند؛ همچنین بعد از این که مواد شیمیایی کاشت ناخن را روی سطح نازک ناخن طبیعی قرار دادند، به دلیل نازک بودن ناخن احتمال جذب این مواد سمی از روی این سطح نازک در پوست افزایش می یابد. 

افزایش احتمال جدا شدن ناخن از بستر
در کاشت ناخن، زمانی که فرد استفاده های نادرستی از ناخن های بلند خود دارد برای مثال زمان باز کردن درب قوطی با ناخن یا کندن و جدا کردن یک چیز با ناخن، ممکن است مشکلاتی ایجاد شود و به مرور زمینه جدا شدن کل ناخن یعنی حتی لایه سطحی ناخن طبیعی نیز از بستر ان فراهم شود. به طور کلی هر چه ناخن کاشته شده بلندتر باشد این احتمال که ممکن است ناخن از بستر ا جدا شود، بیشتر خواهد شد. 

مسمومیت و افزایش احتمال ابتلا به سرطان ریه
در مورد مسمویت و افزایش احتمال ابتلا به سرطان ریه باید بگوییم طبق تحقیقات علمی به عمل امده  ثابت شده است که مواد سمی که در کاشت ناخن استفاده می شوند، می توانند گازهای سمی را تولید کنند که باعث مسمومیت آرایشگر و فرد مشتری شود. این نوع مسمویت ها علائمی شبیه مسمویل الکلی دارند که در برخی از موارد که نشانه های شدیدی دارد می تواند علائمی مانند بروز اختلالات روانی، خونی، کبدی، قلبی- عروقی و تنفسی را به همراه داشته باشد؛ همچنین آرایشگران به دلیل اینکه مدت زیادی با این بخارهای سمی سرکار دارند و بیشتر در معرض انها هستند ممکن است زمینه ای برای بیماری آسم و حتی سرطان ریه فراهم شود.

افزایش احتمال ابتلا به اگزما
قبل تر اشاره شد که ممکن است به دلیل کاشت ناخن فرد دچار ابتلا به بیماری اگزما شود. به طور کلی استفاده از محصولات کاشت ناخن و چسب هایی که از انها برای چسباندن ناخن های مصنوعی استفاده می کنند، می تواند زمینه ساز ابتلا به اگزمای تماسی شود. اگزمای تماسی بیشتر موارد در نوک انگشتان و بقیه نواحی که با ناخن های مصنوعی تماس داشته اند مانند چشم ها، لب و… را شیوع پیدا می کند. معمولا اگزمای تماسی که به خاطر این محصولات ایجاد می شود 48 تا 96 ساعت بعد از کاشت ناخن بروز پیدا می کند و علائمی مانند مانند سرخی پوست و ضایعات خارش دارد و تاول را به همراه دارد. به جز این ها لاک زده شده روی ناخن های مصنوعی نیز می تواند باعث اگزمای تماسی شود. 

قارچ ناخن بعد از کاشت
ممکن است برخی خانم ها بعد از کاشت ناخن‎، ناخن هایشان دچار تغییر رنگ شده و ابتدا به رنگ زرد و قهوه ای در آمده و سپس سبز می شوند. این تغییر رنگ به دلیل رشد و تکثیر قارچ های میکروسکوپی در ناحیه ناخن  است که از کراتین موجود در ناخن طبیعی استفاده می کنند. شاید با خود فکر کنید چرا زمانی که روی ناخن ها هیچ کاشتی صورت نگرفته است قارچ ها رشد نمی کنند؟ باید در جواب این سوال بگوییم کراتین بخش سخت ناخن است و قارچ ها در حالت عادی نمی توانند از آن تغذیه کنند.

 اما به مرور زمان و استفاده مکرر از مواد کاشت ناخن و چسب، کراتین ناخن نازک و ضعیف می شود که در نتیجه از دست دادن مقاومت کراتین در برابر قارچ ها به همراه می آید. عفونت قارچی ناخن ها به شدت واگیر دار است و می توان در یک سرعت از یک نقطه از بدن به یک نقطه دیگر منتقل شود و حتی می تواند پوست موی فرد را نیز درگیر کند. حتی ممکن است این عفونت قارچی از فردی به فرد دیگر نیز سرایت کند. برای درمان عفونت قارچی باید پروسه طولانی و سختی را طی کرد که 18 ماه طول می کشد. 

افزایش احتمال عفونت باکتریایی
به جز این موارد گفته شده عفونت باکتریایی نیز می تواند زیر ناخن های مصنوعی کاشته شده رشد کند. این نوع عفونت باعث می شود رنگ ناخن ها سبز شود و حتی ممکن است زیر ناخن های طبیعی نیز بروز کند. این عفونت باکتریایی با رسیدن اب به ناخن های مصنوعی افزایش می یابد.

مجموعه سالن بیوتی بهترین مرکز برای جستجوی مراکز کاشت ناخن

توصیه ما این است که اگر قصد انجام کاشت ناخن را دارید حتما پیش متخصصانی بروید که مطمئن هستید در این زمینه بهداشت را رعایت کرده و از مواد مرغوب و درجه یک استفاده می کنند. اگر این روزها شما هم به فکر کاشت ناخن در مرکزی معتبر هستید می توانید با کارشناسان ما در سالن بیوتی ارتباط برقرار کنید. بهترین مدل و سبک کاشت ناخن را به شما پیشنهاد می کنیم و با خیال راحت می توانید کار خود را به متخصصان ما بسپارید. 

5/5 - (4 امتیاز)