ویتامینه مو برای موهایی که آسیب دیده هستند، بسیار ضروری است. موها به مرور و براثر یکسری عوامل همچون رنگ های شیمیایی، سشوار کشیدن و… دچار شکنندگی می شوند. اگر در موهای خود احساس خشکی کردید، حتماً رسیدگی به آن را جدی بگیرید. با ویتامینه کردن ضمن اینکه موهای آسیب دیده تقویت می شود، دیگر اعضای بدن نیز به نوعی از این ویتامین ها بهره مند می شوند. ویتامینه مو در منزل، برای آن دسته از افرادی که تمایل دارند به صورت خانگی به موهای خود رسیدگی کنند، در نظر گرفته شده است. شیوه های مختلفی برای تقویت مو وجود دارد، برهمین اساس می توان دو روش کلی خوراکی و غیرخوراکی را برای ویتامینه مو، به کار گرفت. در ادامه همراه ما باشید تا با انواع روش های تقویت مو در منزل، آشنا شوید.
ویتامینه مو به دو روش قابل انجام است. شکل تخصصی رسیدگی به مو، در سالن های آرایشی توسط آرایشگر انجام می شود. در صورتی که فرد تمایلی به انجام ویتامینه مو به صورت تخصصی نداشته باشد، می تواند در منزل این کار را انجام دهد. ویتامینه مو در منزل با مصرف انواع ماسک های مو، انواع کرم های تقویتی برای مو و مواد خوراکی مختلف، قابل انجام است. ویتامینه کردن مو یک کار کاملاً متفاوت از بوتاکس و کراتینه است. در ترکیبات محصولات ویتامینه مو، بیوتین و ویتامین E وجود دارد که ضمن پرپشت شدن مو، رطوبت کافی را به آن می رساند.
تأمین ویتامین های مورد نیاز مو با مصرف انواع مکمل های دارویی و موادغذایی، امکان پذیر است. توجه به این نکته حائز اهمیت است که مصرف طولانی مکمل های دارویی، از رسیدن ویتامین های موادغذایی به بدن، جلوگیری می کند. لذا، توصیه می شود افراد در مصرف مکمل ها زیاده روی نکنند. از جمله ویتامین هایی که به رفع آسیب دیدگی مو کمک میکند و سبب رشد بهتر مو می شود، می توان به ویتامین A، B7، C و E اشاره کرد.
ساقه مو براثر عوامل مختلفی نازک می شود که نیاز به رسیدگی و تقویت دارد. برای داشتن مویی ضخیم از مصرف اسیدفولیک غافل نشوید. اسیدفولیک همچنین مانع از سفید شدن زودهنگام مو می شود. تمام مواد غذایی حاوی ویتامین B،گندم، حبوبات و غلات دارای اسیدفولیک هستند. فقر آهن، یکی از علل مهم ریزش مو است. مصرف ویتامین B12 برای جذب بهتر آهن در بدن، ضروری است. با مصرف انواع پروتئین و گوشت قرمز نیز می توان آهن بدن را تأمین کرد. استفاده از مواد غذایی حاوی آهن، به پرپشت شدن مو و قطع ریزش آن،کمک شایانی می کند.
ویتامین ها و مواد معدنی نهفته در شیر نارگیل در ویتامینه کردن مو نقش پررنگی دارد. از جمله خواص آن می توان کمک به رشد بیشتر مو، استحکام فولیکول و بهبود خشکی مو اشاره کرد. برای استفاده از این ماسک، مخلوطی از شیر نارگیل و روغن زیتون را از قسمت ریشه تا نوک مو قرار دهید. به آرامی ماسک را روی مو بمالید تا جذب آن شود. به مدت 20 دقیقه روی موها پلاستیک قرار دهید، سپس با آب گرم و شامپوی مناسب شستشو دهید. استفاده از شیر نارگیل برای اثرگذاری در ترمیم مو یک روز در میان توصیه شده است.
ریزش مو علت های مختلفی دارد که یکی از آن ها به کم شدنموادمغذی در بدن برمی گردد. جعفری، جزو سبزیجاتی است که بخشی از موادمغذی موردنیاز بدن را تأمین می کند. از جمله خواص این سبزی معطر میتوان به پیشگیری از ریزش مو، تقویت آن، کمک به رشد بیشتر مو، از بین بردن شوره و ثابت نگه داشتن رنگ طبیعی مو اشاره کرد. برای ویتامینه مو در خانه، ریشه و ساقه مو را با مخلوطی از یک استکان آب جعفری به همراه روغن زیتون آغشته کنید. به مدت یک ساعت حوله ای گرم روی موها قرار دهید و سپس آن ها را شستشو دهید.
اگر موهایتان شکنندگی دارد، پیشنهاد ما استفاده از ماسک آووکادو و موز است که به استحکام فولیکول مو کمک می کند. وجود انواع ویتامین A،D، B6 و E،مس، آهن و اسیدآمینه در آووکادو سبب حفظ رطوبت مو می شود. ترکیبی از پوره موز و آووکادو را به ریشه و ساقه مو بمالید. بعد از یک ساعت، موها را با آب سرد شستشو دهید. از جمله مواد تشکیل دهنده سس، تخم مرغ و ماست است؛ این دو ماده به سلامت مو کمک زیادی می کنند. برای برطرف شدن خشکی مو و گره خوردگی آن، 4 قاشق غذاخوری سس را به همراه کمی آب لیمو رقیق کنید. اضافه کردن مقداری عسل یا روغن زیتون به این ترکیب، خالی از لطف نیست. به مدت یک ساعت موها را با پلاستیک بپوشانید و سپس با آب ولرم و شامپو شستشو دهید.
به منظور انجام ویتامینه مو در منزل با استفاده از سس مایونز، توصیه می شود در هفته یکبار از این ماسک استفاده کنید.
خشکی مو و شفافیت نبودن آن در اثر استرس، سوءتغذیه، استفاده از مواد شیمیایی و … رخ می دهد. گلاب سرشار از آنتی اکسیدان است، با استفاده از این ماده شگفت انگیز، می توان پوست و مو را از آلودگی پاک کرد. از خواص سرکه سیب برای پوست و مو می توان به تنظیم PH اشاره کرد. با ترکیب سرکه و گلاب، موها نرم و درخشنده می شوند. مخلوطی از نیم لیتر گلاب، نیم لیتر آب به همراه 4 قاشق غذاخوری سرکه سیب تهیه کنید. در حمام و بعد از اینکه که موها کاملاً شستشو داده شد این ترکیب باید روی مو اسپری شود. بعد از گذشت 5 تا 10دقیقه زمان، موها را شستشو دهید.
اگر به دنبال ماسکی هستید که با کمک آن بهترین ویتامینه مو را در منزل انجام دهید، ماسک تخم مرغ، بسیار طرفدار دارد. تخم مرغ، یک ماده سرشار از پروتئین است که عناصری چون آهن، فسفر، ید و … در ترکیبات آن وجود دارد. برای تهیه این ماسک، یک سفیده تخم مرغ را به همراه یک قاشق چایخوری روغن زیتون و یک قاشق عسل مخلوط کنید تا مخلوطی شل به دست آید. تمام موها را به این ماسک آغشته کنید و بعد از 20 دقیقه با آب سرد و شامپو شستشو دهید.
به طور کل، برای تأثیرگذاری تمام روش های ذکر شده ویتامینه مو در منزل، به منظور رسیدن به نتیجه مطلوب،باید در درانجام آن مداومت داشت.
سخن پایانی
انجام ویتامینه مو در منزل نسبت به انجام آن در سالن های آرایشی، هزینه کمتری در بر دارد. اگر به دنبال جایی برای ویتامینه مو هستید، ما در سایت سالن بیوتی بهترین و تخصصی ترین مکان را به شما معرفی می کنیم. در این مقاله، روش های مختلف ویتامینه مو در منزل را مورد بررسی قرار دادیم. افراد می توانند با توجه به مواد در دسترس، ماسک موردنظر را تهیه کنند و برای تقویت موهای آسیب دیده از آن استفاده کنند. در استفاده از ماسک ها باید به این نکته توجه کرد که ماسک نباید زمان طولانی روی مو باشد. شاید برای شما سؤال پیش آید که کراتینه بهتر است یا ویتامینه؟ در حقیقت، ویتامینه روشی برای تقویت و درمان موی آسیب دیده است و عوارض کمی هم دارد، ولی کراتینه تنها موجب صافی و درخشش بیشتر مو می شود.