خورش قورمه سبزی یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که نه تنها در میان ایرانیان بسیار محبوب است بلکه در خارج از ایران هم طرفداران بسیاری دارد. از محبوب ترین انواع خورش قورمه سبزی در مناطق مختلف ایران می توان به خورش قورمه سبزی تهرانی ، خورش قورمه سبزی گیلانی ، خورش قورمه سبزی جنوبی و خورش قورمه سبزی ترکی یا تبریزی اشاره کرد که از نظر مواد کمی با هم متفاوت هستند. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش قورمه سبزی در ادامه با پارسی دی همراه باشید.
پیشنهاد ویژه : طرز تهیه قورمه سبزی با گوشت بوقلمون
پیاز را ریز خرد کرده یا رنده کنید و همراه با روغن و گوشت درون زودپز یا قابلمه میریزیم و تفت میدیم تا رنگ گوشت برگرده بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم. سبزی قورمه را به گوشت اضافه میکنیم.(سبزی ها را که از قبل پاک کرده ایم ،ریز خرد کرده و درون ماهیتابه سرخ کرده ایم)
لوبیا چیتی را از شب قبل خیس کنید و اگر نه داخل قابلمه ای کوچک همراه ۲ لیوان آب بجوشونید و نیم پز کرده و بعد آبکش کنید و به مخلوط گوشتمان اضافه میکنیم.
حدود ۴ لیوان آب جوش و مقداری نمک به موادمون اضافه میکنیم ،آب باید تا حدی باشد که کاملا روی مواد را بگیرد. بعد از جوش آمدن و سوت زدن زودپز زیر آن را کم میکنیم تا با شعله ملایم بپزه و خورشت جا بیافتد. حدود ۲ ساعت در زودپز و ۴ ساعت در قابلمه
وقتی خورشت پخت و جا افتاد.در آخر رب انار و آبغوره را اضافه می کنیم. مزه ی خورش را بچشید،اگر نیاز به نمک داشت اضافه کنید و بک قل زد خاموش کنید. نوش جان
میتونید ۲-۳ عدد لیمو عمانی هم بندازید من مقدار بیشتر برای ۱۱ نفر پختم.
منبع : پارس دی